Bionic Atros golfhandske..

Bättre grepp betyder bättre kontroll över ditt spel! Med ReliefGrip® golfhandskar från Bionic Gloves kommer du att njuta av ett lättare, mer avslappnat grepp under hela spelet. Deras tryck- och rörelsezonsinnovationer ger ventilation samtidigt som de främjar till ett mer naturligt rörelsemönster, och Lycra-"kilarna" eliminerar obekväma hopklumpningar mellan fingrarna.
Varför bära golfhandskar? Kolla in dessa 5 skäl till att bära Bionic golfhandskar.

1) BÄTTRE GREPP OCH KONTROLL.

Det viktigaste skälet till att bära en golfhandske är greppet. En golfhandske är klibbigare än människohud, särskilt i varmare väder, och hjälper till att förhindra att klubban vrids i golfarens hand. Spelare som använder ett lösare grepp tjänar på att använda en handske eftersom det skapar mer friktion och greppkraft med klubban. Professionella och amatörgolfare behöver golfhandskar så att de kan utöva bättre kontroll över klubban när de står över bollen. Om du spelade upp på det 18:e hålet för att vinna en PGA major-turnering, skulle du vilja ha full kontroll över dina slag, eller hur? Bara en liten handglidning kan skicka din boll ut i roughen, skogen, sandfällan eller gud förbjude utanför spelfältet.

Även om de flesta av oss inte kommer att spela i professionella turneringar under vår livstid, så kan vi fortfarande njuta av fördelarna oavsett om du spelar tre gånger i veckan eller en gång om året. De flesta golfhandskar där ute gör inte mycket mer än att ge en barriär mellan dina händer och klubban. Men en ortopedisk handspecialist utvecklade Bionics golfhandskar i läder. Dessa handskar har designats med handens naturliga anatomi i åtanke och tar hänsyn till handens naturliga "toppar och dalar" och jämnar ut ytan med avlastningskuddar för att främja ett säkrare grepp.

2) MINSKAR HANDTRÖTTHET.

När du spelar en runda eller går till driving rangen hjälper Bionic golfhandskar dig att få kontroll över klubban och svingen. De flesta av oss tillbringar mindre än några timmar i månaden på golfbanan eller driving rangen. Men för dessa tillfällen kan fördelarna med Bionic golfhandskar ge dig den fördel du behöver för att spela ditt bästa. Men det finns tillfällen då du kanske spenderar mer än ett par timmar på att spela golf. Oavsett om du tar en golfresa med gamla vänner eller börjar göra fler och fler affärer på banan, om dina händer inte är vana vid att spela kan de bli väldigt trötta. Bionic handskar har ett patenterat avlastningssystem som avlastar tryck genom att jämna ut ytan på dina händer. Detta gör att du kan få ett lättare grepp utan att offra någon kontroll och uppnå en så avslappnad sving som möjligt. Oavsett om du är en ivrig/flitig  golfspelare eller endast spelar då och då, arbetar Bionic golfhandskar för att hålla dina händer glada och bekväma på några olika sätt: Den förstklassiga läderytan och avlastande stoppningssystemet minskar vibrationer vilket i sin tur minskar handtrötthet Andningsbara rörelsezoner mellan fingrarna och över knogarna erbjuder ventilation för att hålla händerna svala och torra Handsken fungerar som en barriär för att förhindra nötning mellan din bara hud och greppet på golfklubban.

3) FÖREBYGGANDE AV BLISTER OCH HÖRDIGHET.

Vem vill lida under en runda med blåsor eller förhårdnader på händerna? Beroende på vilken typ av sving du har eller hur mycket golf du spelar, är blåsor alltid en möjlighet om du inte tar hand om dina händer. Om en golfklubba greppas för hårt kan den upprepade svingrörelsen orsaka blåsor och förhårdnader. 

4) SUPERIOR FUKTHANTERING.

Vi har alla varit ute på banan eller driving range en varm och fuktig sommardag. Fukten börjar komma genom din handske och börjar äventyra ditt grepp. Tidigare hade du två alternativ, ta på dig en annan handske eller fortsätta spela med ett halt grepp. Bionic tänkte utanför boxen och designade ett fukthanteringssystem i frotté inuti handsken. Strategiskt placerade frotté i handsken absorberar svett så att din handske inte blir hal och du kan behålla ditt bästa grepp under hela rundan.

5) FÖRBÄTTRA DITT SPEL.

Genom att dra fördel av det minskade grepptrycket på din golfklubba kan två av de vanligaste svingfelen tas bort från ditt spel. När en golfspelare har överdrivet grepp leder detta ofta till att bollen toppas eller till en ganska elak slice för de flesta golfare. Dessutom, genom att ha ett lösare och mer avslappnat grepp kommer du säkerligen slå bollen 20 till 30 yards längre än om dina händer och underarmar är knutna hårt, vi vill försäkra oss om att du inte "stryper" din golfklubba. Glöm hand- och armtrötthet så att du kan avsluta din runda starkt.