Stewart Golf Q Follow Elvagn...

"Ny makalös manick från Stewart Golf: Q Follow: En elvagn som du inte bara kan fjärrstyra utan som troget följer dig som en hund är så mycket
mer än bara en vagn att transportera runt din golfbag på. Det är nästan som en caddie och gör golfrundan så mycket roligare."
Så lyder inledningen på Kittad.se recension, läs den här

Den mest kompakta Follow vagnen någonsin, prisvinnande innovation. Designad, konstruerad och handbyggd i Storbritannien, nya Q Follow ett banbrytande kompositchassi för att leverera det absolut bästa sättet att spela golf genom att kombinera knivskarp teknologi med extraordinär design. En bättre golfvagn finner du helt enkelt inte, detta är kungen av elvagnar - byggd för dig som vill ha det bästa!

Q Follow

Konstruerad till perfektion
Den mest kompakta Follow vagnen
Byggd för att förbättra golfrundan överallt


Extraordinärt omgjord!

Q Follow är Stewart Golfs nya flaggskepp, Steward golf tar arvet av tidigare prisvinnande innovation och lyfter den ytterligare några steg. Den nya Q Follow är inte lik någon annan vagn du haft tidigare, det lätta men otroligt starka chassit, och enkelheten att hantera! Q-follow är otroligt snygg för ögat också!

Upplev Q Follow

Upplev golfbanan på bästa sätt med Follow teknologin. Gå obehindrat nedför fairway och få den proffessionella upplevelsen av att kunna fokusera helt på golfen. Den helt nya Q Follow har den sjunde generationens egen-utvecklade Follow teknologin. Konstruerad för att ge dig en bekymmerslös promenad längs fairway, detta är det perfekta sättet att spela golf på - bara gå och golfvagnen följer efter dig.

Denna banbrytande teknik har aldrig varit lättare att använda... Follow mode aktiveras med ett enkelt knapptryck. Q Follow känner av handenhetens (fjärrkontrollen) rörelser: när den rör sig från den Neutrala zonen till den Aktiva, så anpassar systemet automatiskt farten på de dubbla EcoDrive motorerna för att bibehålla fart och riktning.

Q Follow

Följer dig vart du än går...

Den mest kompakta Follow vagnen någonsin.

Den nya Q Follow är otroligt kompakt.  Det fälls ihop i några enkla steg för att få plats i vilken bil som helst och tar praktiskt taget ingen plats i ditt garage eller hem. 

3 olika driftsätt...

Den nya Q Follow kan användas på tre olika sätt: Manuellt från handtaget genom att använda fjärrkontrollen för att styra den till nästa tee redan när du går på fairway. Q Follow är den mest flexibla maskinen på marknaden.

Follow läget

Tryck bara på Follow knappen, placera fjärrkontrollen i bältet eller bakfickan och börja gå. Koncentrera dig på ditt nästa slag, inte på var dina klubbor är...

Fjärrstyrd 

I situationer där du inte kan använda Follow läget, kan du enkelt fjärrstyra din vagn till nästa tee, runt greenen eller till att möta upp dig efter att du letat efter bollen i ruffen och spara både tid och energi...

Manuellt

När det behövs, styr du enkelt din vagn med hjälp av soft touch kontrollen. Detta är perfekt för broar, parkeringsplatser eller andra situationer där maskinen behöver noggrann vägledning.

Tänja på gränserna 

Den nya Q Follow är inte lik någon annan vagn du haft tidigare, det lätta men otroligt starka chassit, enkelheten att hantera vagnen, är branschens bästa.

Det mikrocellulära kompositmaterialet har en tät yta som gör den styvare och starkare än traditionella material. Golfvagnen är alltså stark & stabil.

Varje Q Follow vagn är också unik, ingen tvåskikts yta är densamma vilket betyder att din vagn verkligen står ut som egen.

Smartpower Batteri 

Nästa generations lithium batteri som du kan koppla upp och följa i din mobil.

36 hål

Är du en uthållig golfare? Inga problem. Med vårt nya SmartPower batteri kan du spela längre. - 36 hål inga problem!

Plug & Play

Glöm alla batterisladdar: våra batteripack stoppas snabbt och enkelt direkt in i vagnen.

Bluetooth

Övervaka ditt batteri från din Smartphone: bara anslut via Bluetooth, smidigt och full kontroll!

SmartPower Batteri App

Kolla din batterinivå med stor noggrannhet med den nya SmartPower Appen. Få snabbt en bild av batteri förbrukningen och laddningsnivån. 


Batteri - Undvik överraskningar på banan.
Använd Appen för att ta emot batteriförbrukning i realtid. Håll dig uppdaterad med din vagn och gör en hälso kontroll för att få status på batteriet

 
Bluetooth - Anslut enkelt din mobil till Stewart Golf appen och kolla batteriet..


Inga dolda avgifter - Den finns på App Store och Google Play. Redo att laddas ner.

Detaljarbete... 

Det är detaljerna som gör det, bromsar, handtag, tillbehörsfästen, scorekortshållare, bagfästen och remmar. Allt är i yttersta kvalitét. 

Välj sedan mellan en helt svart vagn, eller en med Carbone detaljer för lite extra "shine"....

BETYG

Från design till byggandet av våra produkter så gör vi saker väldigt annorlunda här på Stewart Golf. Varje golfvagn som lämnar vår fabrik till konsument har noggrant handbyggts av vårt team av skickliga tekniker. Det stämmer - det finns inga robotar på vår fabrik. Vi designar, utvecklar, bygger allt för hand och sätter ihop varje golfvagn vilket betyder att du får hela vår samlade erfarenhet under ett och samma tak.

94%

Rekommenderar oss

I en undersökning utförd bland över 1.000 kunder, svarade 94% att de skulle rekommendera oss. Vårt team gör allt för att du skall känna dig nöjd.

30 dagar

Kund garanti

Har du inte haft möjlighet att prova Q Follow ännu? Ingen Fara, om du inte gillar den inom 30 dagar så kan du returnera den till oss *T&C regler.

Award winning

Flertalet utmärkelser

Vi har vunnit utmärkelser sedan 2003 och fortsätter vinna dem tack vare vår knivstarka design och teknologi.

Ny makalös manick från Stewart Golf: Q Follow

"En elvagn som du inte bara kan fjärrstyra utan som troget följer dig som en hund är så mycket mer än bara en vagn att transportera runt din golfbag på. Det är nästan som en caddie och gör golfrundan så mycket roligare."
Läs Kittad.se hela recension

VARFÖR STEWART GOLF

91%

Känner sig mer av-
slappnade på banan.

3 slag

Genomsnittlig handicap-
förbättring *

94%

Av kunderna rekommenderar oss

* 68% av Follow ägare rapporterade en genomsnittlig handikapp minskning på 3 slag. Baserat på en undersökning av 1 146 kunder, september 2018. 

Till TeeTime för prisinformation.

Ta en titt och se vad den kostar!