Wishbone NEO elvagn...

Wishbone är ett brittiskt företag som grundades av designern Lee Manvell och affärsmannen Chris Shea. De hade båda stor erfarenhet från andra företag i branschen och delade passionen för golf. Med Wishbone ville de göra innovativa men samtidigt snygga produkter för sporten de älskade. I dag finns deras vagnar i mer än 20 länder. Så även om du inte känner till Wishbone så är det ett etablerat märke utanför Sverige.

3 SNYGGA FÄRGER.

Wishbone NEO finns i tre snygga färger, något som gör att du kan få en vagn som sticker ut lite från mängden. Du kommer se den vid klubbhuset, och folk kommer lättare se dig när du går runt på hemmabanan. Vilken är din favoritfärg på Wishbone NEO!

Gul/Svart - Blå/Vit - Röd/Svart...Detaljer.

Detaljer av högsta kvalitet. Alla saker är eleganta i sin design, med mjuka linjer och konturer gör vagnen till en fröjd för ögat. 

Hastighetshållare.

Wishbone NEO har en tumhastighetsregulator på handtaget som innehåller en "mjukstart"-funktion för att förhindra en plötslig och alltför illa kraftövergång till hjulen när du ger dig av. Wishbone NEO innehåller också en "Cruise Control"-funktion som gör att vagnen kan köras framåt utan hjälp vid valfri vald hastighet. Det är bara att följa efter och ta kontroll när det är dags för ditt nästa slag. 

Den här funktionen gör att spelaren kan gå bredvid vagnen med båda händerna fria, särskilt användbart för långa fairwaypromenader samtidigt som det ger en mer avkopplande upplevelse. 

 Wishbone NEO variabla hastighetsintervaller är 0 km/h till 7 km/h vilket ger hjälp för de långsammaste och snabbaste vandrarna på banan.

Enkel ihopfällning.

Men det bästa av allt har vi sparat till sist. Vagnen är extremt enkel att fälla upp/ner. Ingen annan elvagn är lika enkel som en Wishbone NEO. Att den också är en av de lättaste gör den också enkel att ha att göra med i samband med att ta den ut/ur bilen.