Grasshopper - nytt sätt att bära klubborna

Svenska Grasshopper Bag är ett nytt sätt att bära klubborna på ryggen.

Grasshopper bärbag

Artikeln till vänster kommer från Kittad.se som beskriver Svenska Grasshopper bärbag och ger den 96 i betyg. Visst ser den lite skum ut, men efter ha testat den är jag helt frälst. Vilket enkelt sätt att bära sina golfklubbor på. Helt naturligt och utan den snedbelastning man normalt brukar ha. Jag brukar normalt klara bära en golfbag under en 9-hålare. Nu hade jag inga problem att ta mig igenom en 18-hålare. 

Grasshopper är en svensk uppfinning av Jonas Grandner som företaget Easygreen varit med och utvecklat. Fredrik Nilsson är försäljningschef och säger så här om produkten! 
– "Jag tror inte att det blir svårt att övertyga golfarna om att detta är något helt unikt. Bagen passar folk som vill kunna transportera sina klubbor på ett mycket smidigare sätt än innan och den är utmärkt för de som cyklar, tar scooter eller motorcykel till banan". 

Så den är inte bara bättre på banan utan också till golfbanan. Det går att cykla med den, eller stå på sin elscooter och därmed smidigt ta sig golfbanan.

 


En Svensk idé. 

Grasshopper golfbag är en svensk uppfinning och framtagen av ett svensk designteam.

  • Enkel att bära precis som en vanlig ryggsäck.
  • Lätt och ergonomisk.
  • Avlastar rygg och axlar.
  • Plats för 7 klubbor.
  • Fack för bollar, flaska, plånbok mm.

Plats för allt.

Bagen öppnas automatiskt när du ställer ner den. Du kommer snabbt åt klubbor, bollar och dryck som det finns fack för.

Det finns även plats för nycklar och plånbok. På utsidan finns fästen för paraply, handduk och jacka.

Snabbare spel.

Att Grasshopper är lätt att bära bidrar främst till att spelet går snabbare. Den ergonomiska funktionen kan också ha positiv inverkan på själva spelet.

Inför nästa slag kommer du fram till bollen med utvilad rygg och axlar.