Avståndsmätare Golf

Vi gör det så enkelt vi kan för dig, vi har valt ut ett litet men väldigt bra produktsortiment utav Golfkikare & Avståndsmätare - vad du än väljer är det av hög kvalitet!

Easygreen OLED Vision Pro är en vidare utveckling av testvinnaren Easygreen 1300 golfkikare som vann Svensk Golf test år 2020, golfkikaren fick 9/10 i betyg och bör finnas i varje riktig golfspelares bag. PinFinder 600 är en billig men bra golfkikare. Easygreen HG200 är en nyhet som vi tror stenhårt på, stor skärm och enkel att fästa på golfvagnen. Som du ser har vi massor av välja på inom avståndsmätare för golf.

Golfkikare, ett viktigt redskap! 

Det blir allt mer vanligt att man som golfspelare vill använda sig av en avståndsmätare för att få fram ett exakt avstånd till exempelvis flaggan. Med en avståndsmätare blir allt detta mycket enklare och det har sina fördelar. Det snabbar på spelet, och det hjälper dig med "beslutet" av vilken klubba du skall använda, och att fullt ut lita på att man valt rätt klubba gör sannolikheten till att slaget blir bra större, så skaffa dig en golfkikare om du inte redan har en.

Vad kostar en avståndsmätare/golfkikare för golf?

En avståndsmätare (golfkikare) kostar allt från ca 1 000 kronor upp till flera tusen kronor. Det beror främst på vilka funktioner ni vill betala för. Vi har valt ut några produkter som vi vet håller hög kvalitet och funktionalitet till ett bra pris. Genom vår kunskap inom ämnet så tycker vi att vi har ganska så bra koll på de flesta produkterna och att du även finner en kikare/avståndsmätare som passar din plånbok. Från drygt 1 400 kronor till 3 300 kronor, alltså en golfkikare för alla!

Bli en bättre golfare med en golfkikare

En golfkikare är ett måste för alla som vill ta sitt golfspel till nästa nivå. Med en golfkikare kan du enkelt och snabbt mäta avståndet till hålgreen, flaggan och andra viktiga mål på golfbanan. Detta ger dig en viktig fördel i spelet, eftersom du kan välja rätt klubba och klubblängd för varje slag.

Här är några av fördelarna med att använda en golfkikare:

  • Bättre precision: Med en golfkikare kan du vara säker på att du slår dina slag med rätt kraft och riktning. Detta ger dig en bättre chans att träffa green och göra puttar.
  • Mindre slagfel: När du vet exakt hur långt du slår dina slag är det lättare att undvika slagfel. Detta kan leda till lägre scores och mer nöje på golfbanan.
  • Bättre kontroll: Med en golfkikare kan du bättre kontrollera din bollbana. Detta ger dig fler alternativ för att placera din boll på greenen.

En golfkikare är en investering som kommer att hjälpa dig att förbättra ditt golfspel. Med en golfkikare kan du bli en bättre golfare och få mer nöje på golfbanan.