Elvagnar Golf

Elvagnar från TeeTime = hög kvalitet och mycket valuta för pengarna.  

Cryo Elvagn innebär mycket för pengarna, MotoCaddy M1 är också en ett väldigt bra val gällande din första Elvagn. Medans MotoCaddy M5 GPS har funktioner som du kanske söker. Topp off the line är MotoCaddy M7, Stewart X10 eller Stewart Q Follow som alla kommer ge dig avundsjuka blickar på banan och runt klubbhuset. En väldigt lätt elvagn heter, Whishbone NEO som dessutom är den enklaste att fälla upp/ihop. Att spela golf med en Elvagn spar mycket energi mot en vanlig rullvagn och är därmed väl värd sin investering. Undersökningar har gjorts på detta, det brukar handla om ca 2 slag per runda.  Men du kanske hellre vill ha en vanlig golfvagn

Elvagn Golf

Stewart Golf:
Söker du ordentligt information om våra märken så kan du fördjupa dig på denna sidan, läs gärna mer om Stewart Golf och deras Follow teknik här.
Follow teknik innebär att vagnen med hjälp av Bluetooth teknik kommunicerar med din handkontroll. Fjärrkontrollen sätter du förslagsvis i bältet och börjar gå, elvagnen följer då efter dig. Men du kan även styra vagnen med fjärrkontrollen om så önskas. 4 modeller finns Q Follow, X10 Follow och Q-remote & X10 remote!

Wishbone NEO:
Vårt senaste tillskott av elvagnar är Wishbone NEO som är den enklaste El-vagnen att fälla upp/ihop, Den är också väldigt lätt och kommer i 3 snygga färger. Den har farthållare så du kan promenera bakom eller vid sidan om du så önskar. Just nu säljs den i ett introduktionspaket med Flaskhållare, Scorekortshållare och paraplyhållare.

Cryo:
Cryo elvagn är en av de äldsta märkena på svenska marknaden för Elvagnar, utvecklad av svenskar och förbättrad genom åren till att vara en svensk klassiker. Alla känner till den och den är dessutom väldigt uppskattad. Den har väldigt få problem, är ätt och ett bra batteri gör den till ett mycket bra och uppskattat köp.

MotoCadddy:
Här har vi flera olika modeller från instegsvagnen MotoCaddy S1 till deras MotoCaddy M7 med remote/fjärrkontroll funktion. MotoCaddy är välkänt märke och lovar bra kvalitet och brukar få höga betyg i olika golf tidningars tester.