Golfbag

Golfbag, bärbag, vagnsbag eller pencilbag - kärt barn har många namn! 
En sak är dock säker utan en golfbag är det svårt att spela golf.

Vill du testa ett nytt sätt att bära bagen på? Då kan Grasshoppers unika bärbag vara något för dig!
Då tycker vi att du skall kolla in Grasshopper Golfbag, som att ha en ryggsäck på ryggen. Skonsamt för ryggen och otroligt smidigt på alla sätt och vis! Europa 65 är en enkel bag för ett halvset eller för resan. Europa Pich and Putt, är ännu mindre och smidigare. För en snabb kvällsrunda på 9-hålaren. Övriga bagar är framtagna för att passa bra i din vagn, ofta vill man köra samma märke på bagen som på vagnen. Du kan lugnt försäkra dig oavsett om du vill bära eller ha en vagnsbag, så består vårt sortiment av kvalitet och bästa möjliga funktionalitet. Varför inte en av H2NO bagarna, för vagn eller axeln...

Golfbagar - Modeller & Varianter

Vi inleder med att förklara vad det finns för olika typer av golfbagar. Den största skillnaden mellan de olika typerna av en golfbag är hur man transporterar golfbagen på golfbanan. Det finns bärbagar som är konstruerade för att man som golfare ska bära golfbagen på axeln eller ryggen. Men också den populära vagnbagen där man istället skjutsar sin bag på en golfvagn. Den sista modellen är pencilbag som är en mindre bärbag för utövare som vill ha en enklare och billigare golfbag med plats för färre klubbor. Pencilbagen är bra för golfare som har ett mindre golfset, eller bara tar med några klubbor på semestern eller liknande.

Det finns både stora golfbagar för golfare med många klubbor, men som också vill få plats med mycket annan än sin golfutrustning som till exempel golfbollar, golfkläder m.m. Sedan finns det såklart även små golfbagar för golfare som inte har så många klubbor och vill som hellre ha en smidig och lätt golfbag att ha på golfbanan.

Slutligen finns Grasshopper golfbag, en unik golfbag som är mer som en ryggsäck. Plats för 7 klubbor, bollar, flaska! Perfekt för att cykla eller åka elscooter till banan.