Golfbagar

Golfbagar, bärbag, vagnsbag eller pencilbag - kärt barn har många namn!

Vill du testa ett nytt sätt att bära bagen på? Då kan Grasshoppers unika bärbag vara något för dig!
Då tycker vi att du skall kolla in Grasshopper Golfbag, som att ha en ryggsäck på ryggen. Skonsamt för ryggen och otroligt smidigt på alla sätt och vis! Europa 65 är en enkel bag för ett halvset eller för resan. Europa Pich and Putt, är ännu mindre och smidigare. För en snabb kvälls runda på 9-hålaren. Övriga bagar är framtagna för att passa bra i din vagn, ofta vil lman köra samma märke på bagen som på vagnen. Du kan lugnt försäkra dig oavsett om du vill bära eller ha en vagnsbag, så består vårt sortiment av kvalitet och bästa möjliga funktionalitet. Varför inte en av H2NO bagarna, för vagn eller axeln...

Golfbagar - Modeller & Varianter

Vi inleder med att förklara vad det finns för olika typer av golfbagar. Den största skillnaden mellan olika typer av bagar är hur man transporterar golfbagen på golfbanan. Det finns bärbagar som är konstruerade för att man som golfare ska bära golfbagen på ryggen. Men också den populära vagnbagen där man istället skjutsar sin bag på en golfvagn. Den sista modellen är pencilbag som är en mindre bärbag för utövare som vill ha en enklare och billigare golfbag med plats för färre klubbor. Pencilbagen är bra för golfare som har mindre golfset.

Det finns både stora golfbagar för golfare med mycket klubbor som också vill få plats med mycket annan golf utrustning som till exempel golfbollar, golfkläder m.m. Sedan finns det såklart även små golfbagar för golfare som inte har så mycket klubbor och vill hellre ha en smidig och lätt bag att ha på golfbanan.