Elvagn Golf

Största Elvagnsortimentet finner du hos TeeTime.  

El golfvagn - För en bekvämare och mer njutbar golfupplevelse!

En elektrisk golfvagn är det perfekta valet för dig som vill ha en bekvämare och mer njutbar golfupplevelse. Med en elvagn behöver du inte oroa dig för att bära dina klubbor eller känna dig trött efter en lång dag på banan.

Cryo Elvagn innebär mycket för pengarna, MotoCaddy S1 är också en ett väldigt bra val som sin första Elvagn. Medans MotoCaddy M5 GPS har funktioner som du kanske söker. Topp off the line är MotoCaddy M7, Stewart X10 eller Stewart Q Follow som alla kommer ge dig avundsjuka blickar på banan och runt klubbhuset.
Sedan har vi en fantastisk nyhet! Alphard Club Booster 2.0 som förvandlar din vanliga golfvagn till en elvagn med fjärrkontroll, och därmed är den billigaste på marknaden!

Nytt för i år är Par Buddys elvagn PowerBug, som äntligen kommer till Sverige. Två varianter, med eller utan DHC.

En väldigt lätt elvagn heter, Wishbone NEO som dessutom är den absolut enklaste elvagnen att fälla upp/ihop. 

Som flertalet av våra kunder brukar säga. - "Elvagn är den bästa investeringen jag gjort inom golf".
Läs gärna vår elvagnsguide för mer information! Men du kanske hellre vill ha en vanlig golfvagn! 

Elvagn Golf   

Vi får ofta frågan bästa elvagnen? Vilken elvagn är bäst i test, bästa elvagnen 2024 etc.  
Detta går inte att svara på, det finns så många saker att ta i beaktning, som din plånbok, har du haft en elvagn innan och vill uppgradera dig!
Är vikten och smidigheten att fälla ihop elvagnen, viktigare än batteri och funktioner som GPS och fjärrkontroll etc.
Utseende och färger är andra saker som spelar roll för vissa och är ointressant för andra. Vi lovar att alla våra elvagnar håller hög kvalitet och funktion, så det är bara för dig att välja elvagn efter vad som är viktigast för dig.
Men läs gärna vår elvagnsguide för mer information för att fatta ett klokt beslut gällande köp av din elvagn för golf.

Stewart Golf:
Söker du ordentligt information om våra märken så kan du fördjupa dig på denna sidan, läs gärna mer om Stewart Golf och deras Follow teknik här.
Follow teknik innebär att vagnen med hjälp av Bluetooth teknik kommunicerar med din handkontroll. Fjärrkontrollen sätter du förslagsvis i bältet och börjar gå, elvagnen följer då efter dig. Men du kan även styra elvagnen med fjärrkontrollen om så önskas. 4 modeller finns Q Follow, X10 Follow och Q-remote & X10 remote!

Wishbone NEO:
Vårt senaste tillskott av elvagnar är Wishbone NEO som är den enklaste elvagnen att fälla upp/ihop, Den är också väldigt lätt i vikt och kommer i 3 snygga färger. Den har farthållare så du kan promenera bakom eller vid sidan om du så önskar. Just nu säljs den i ett introduktionspaket med Flaskhållare, Scorekortshållare och paraplyhållare.

Cryo:
Cryo elvagn är ett av de äldsta märkena på svenska marknaden för elvagnar, utvecklad av svenskar och förbättrad genom åren till att vara en svensk klassiker. Alla känner till den och den är dessutom väldigt uppskattad. Elvagnen har väldigt få problem, är lätt och med ett bra batteri gör den till ett mycket bra och uppskattat köp.

MotoCadddy:
Här har vi flera olika modeller av elvagnar från instegsvagnen MotoCaddy S1 till MotoCaddy M7 med remote/fjärrkontroll funktion. MotoCaddy är välkänt märke och lovar bra kvalitet och brukar få höga betyg i olika golf tidningars tester. Så du finner säkert en elvagn i deras sortiment för dig!

Att spela golf med en Elvagn spar mycket energi mot en vanlig rullvagn och är därmed väl värd sin investering. Undersökningar har gjorts på detta, det brukar handla om ca 2 slag per runda. Så man behöver inte kommit upp i "åldern" för att njuta av en elvagn!