Barn & Nybörjarset

Startset, nybörjarset och barnklubbor

Här finns startsetet för nybörjaren och klubbor för barnen, det är viktigt att barn får klubbor anpassade för deras längd och styrka. 

Vill du introducera den bästa sporten av de alla till ett av dina barn, försöker du kanske få frugan att bli intresserad så du kan spela ännu mera golf. Vi har startset för Dam & Herr och flera varianter för barn. Hur enkelt som helst, välj efter barnets längd eller ålder. Oncourse är setet för den vuxna nybörjaren! US Kids eller On Course är golfseten för barnen. Skillnaden dem emellan är att US Kids har jobbat längre med barnklubbor och klubborna är lättare och med bättre kvalitet. Men oftast växer ju ett barn "ur sina klubbor" och då kanske plånboken får styra lite mer.

Us Kids har även lösa barn klubbor att köpa.

Guide för barnklubbor!

Vill du få ditt barn intresserad utav golfspelet så att Ni kan tillbringa tid på rangen, putting green och träningsbunkar och kanske även banan. Ja då är bör du ge barnet bästa möjliga chans och inte dina gamla klubbor som är för långa, fel i flex, tyngd och balans. Tänk inte tanken på att kapa dina gamla klubbor så de skall bli kortare, det gör bara skaftet hårdare och mer ospelbart. Du måste helt enkelt köpa en klubba anpassad till ditt barns längd. Köp enstaka klubbor och bygg på efter hand som intresset för golf växer hos barnet. Börja med putter och en Driver, då kan ni ha roligt på övningsgreen och på rangen. 

Om du handlar barnklubbor från US Kids så kan du tryggt veta att dessa är anpassad på alla möjliga sätt för att ditt barn skall få bästa möjliga chans att slå bra slag och därmed gilla den bästa sporten av alla. Ta nu och se till att ditt barn för golfklubbor för barn.

Guide för Nybörjarset vuxen.

Skall du handla ett set för nybörjare (vuxen), så finns det några saker att tänka på. 

  1. Grafit eller stål på klubbskaftet.
  2. För dam eller herre
  3. Skall bagen bäras eller skall den vara anpassad för en vagn.

Kan du svaret på ovan tre frågor, så har du kommit långt. 

Grafitskaft bör generellt damer och äldre herrar ha, grafitskaft ger möjlighet att få en högre svinghastighet och därmed mer fart på klubbhuvudet och längre slag.
Bärbag eller vagnsbag, brukar och hänga ihop med om man är dam eller äldre herre, det tar på rygg och krafter att bära en bag fylld med klubbor, dryck, och annan utrustning. Så dessa brukar också föredra en bag som är tänkt för en golfvagn.

I våra nybörjarset från OnCourse så finns möjligheten till att välja både grafit och stålskaft, likaså om man vill ha vagnsbag eller bärbag.
OnCourse är ett etablerat märke som ger mycket för pengarna, ett smart val när man skall köpa sitt första golfset till sig själv eller någon annan.