Golfvagn

Ett litet men högkvalitativt produktsortiment utav golfvagnar! 

Clickgear; Europa Slim eller Fastfold Slim, tre golfvagnar som blir otroligt små när dom är hopfällda om det är det Ni söker. Elvagn Bag Boy Nitron (auto open), som via en patron "skjuts" upp och laddas om igen när man fäller ihop den - är inte bara smart utan gjord med hög kvalitet. Rovic RV1C och MotoCaddy Cube är alla golfvagnar av hög kvalitet och Rovic Junior eller Europa Light är en golfvagn för ditt barn eller första gångs användaren. 

Världens lättaste golfvagn heter Whishbone ONE och är väldigt prisvärd och snygg. Axlo Flip n´Go är en fyrhjuling  golfvagn för dig som söker en extra stabil golfvagn på banan. Men kanske vill du hellre ha en elvagn?

Tankar vid köp av golfvagn!

Oavsett om det är första golfvagnen eller det är dags att byta "upp sig" till en bättre golfvagn, så kan det vara bra med lite tips.

Här kommer de frågor vi tycker du skall ställa till dig själv innan köp av en golfvagn:

1. Är det kanske inte dags för en elvagn istället, i så fall kolla vad vi erbjuder under elvagnar.
2. Vem skall ha golfvagnen, ett barn eller vuxen, barn bör inte ha en golfvagn tänkt för en vuxen.
3. Vilka funktioner är viktigast?, vikt, lätt att fälla upp/ner golfvagnen, vilka tillbehör kommer med golfvagnen! Är 3 respektive 4 hjul viktigt.
4. Vikt & enkelhet att fälla upp och ner, detta är viktigt för den med liten plats i bilen och som kanske måste ta golfvagnen till sin lägenhet eller ett förråd.
5. Antal hjul har med stabilitet att göra, hur ser din hemmabana ut, är den väldigt backig? Kanske en 4-hjulig vagn är något för dig.
6. Tillbehör, att välja en golfvagn som clicgear eller Fastfold ger garanti och mycket tillbehör att välja för din golfvagn.